Heyvanı kərə yağı ilə bişirib yedikdə, elə bir şeyə faydalıdır ki, inanmayacaqsınız! - Bu xəstəlikdən sağalmağa tonlarla pul xərclənir...

heyva1.jpg

Xarici mətbuat xəbər verir ki, heyva sərt, sarı rəngli, iri, içərisində xırda tumları olan üzəri tükcüklü meyvədir. Bu meyvə xüsusilə A və B vitamini ilə zəngindir. Payızında dəyən meyvələrdən olan heyva mədə və bağırsaqları gücləndirir. Amma çox istifadə qəbzliyə səbəb ola bilər. Qanı təmizləyir, ürək çırpıntısına faydalıdır. Bronxit və vərəm kimi ağciyər xəstəliklərində öskürəyə qarşı yararlıdır. İnkişaf edən uşaqların sümüklərinin möhkəmlənməsinə kömək edir. o, hər yaşda olan insanların sinir sistemini gücləndirir, mədə-bağırsağı zərərli mikroblardan təmizləyir.Dəriyə və dırnaqlara parlaqlıq qazandırır.

Kərə yağı deyil, zəhər yeyirik – Həkim

leyla-zulfuqar.jpg

Kərə yağı adı altında satılan ucuz qidalar əslində sintetik məhsullardan hazırlanmış yağa bənzər maddələrdir.

araz.az xəbər verir ki, bu sözləri medicina.az-a qida mütəxəssisi, həkim-dietoloq Leyla Zülfüqarlı mağazalarda ucuz qiymətə satılan müxtəlif çeşidli yağların keyfiyyətindən danışarkən deyib.

Bu il Azərbaycanda 17 ana ölümü qeydə alınıb

330d1982-98e1-41f4-b87b-c49667a54b83_292.jpg

"Bu ilin 9 ayı ərzində Azərbaycanda ötən ilin müvafiq dövrü ilə müqayisədə ana ölümlərinin sayında artım müşahidə olunmayıb".

“Report”un məlumatına görə, bunu jurnalistlərə açıqlamasında Səhiyyə Nazirliyinin Doğuşayardım Komissiyasının sədri, respublikanın baş mama-ginekoloqu Sevinc Məmmədova deyib.

İmmuniteti gücləndirən ən sadə vasitə

b_500_350_16777215_0___images_stories_Xalqtebateti_romaskacay2.jpeg

Soyuq fəsillərdə özünüzü infeksiyalardan qorumaq üçün çobanyastığı çayından istifadə edə bilərsiniz.

Çobanyastığı çayı tanınmış və effektli infeksiya əleyhinə və immuniteti gücləndirən vasitədir. Hər gün 1-2 fincan çobanyastığı çayı içməklə siz özünüzü infeksiyalardan qoruya bilərsiniz.

27 -dən səhifə 28

Əlaqəli xəbərlər