Həkim Djonna Budviq təxminən 7 dəfə tibbdə Nobel mükafatı ilə təltif olunub. O, onkoloji xəstələrini təbii üsulla 90% sağaldıb. Özü isə 95 yaşında dünyasını dəyişib.
Həkim yaşadığı müddətcə kətan toxumu yağı və yağsız kəsmik dietinin gücünü sübut edib. Həmçinin günəşin gücünü və D3 vitaminin effektini isbat edib. Həkimin bu günə kimi gizli saxlanılan sirrini Mətbuat.az sizə təqdim edir:
– 1 fincan kəsmik ( təzə kənd südündən olmalıdır);
– 2-5 x.q kətan toxumu yağı, yaxud 1-3 x.q üyüdülmüş kətan toxumu (təzə olmalıdır);
– Bir az qırmızı acı bibər.
Bütün inqredientlər yaxşı qarışdırılmalı, hər gün 1 dəfə taxta qaşıqla içilməlidir. Qətiyyən metal qaşıqdan istifadə olunmamalıdır.
Bəs bu dərmanın qəbulu zamanı qidada nələrə diqqət olunmalıdır?
– Şəkərdən imtina etmək, əvəzində üzüm ya üzüm şirəsindən istifadə;
– Heyvani piylərdən imtina etmək;
– Satışdakı mayonezdən imtina etmək;
– Mənşəyi bəlli olmayan bütün ətlərdən imtina etmək (Yəni, kəsilən heyvanın yediyini, içdiyini bilmirsinizsə, qətiyyən əti yeyilməsi məsləhət deyil);
– Marqarin yağından imtina etmək;
– Hər gün kök, çuğundur (şirəsi 2 saat saxlanmalıdır), kərəviz şirəsinin qarışığını içilmək;
– Nanə, üzüm yarpağı, qızıl gül qarşığından dəmləməsini gündə 3 stəkan içmək (İlıq halda 1 ç.q bal qarışdırmaq olar);
– Kimyəvi qatqılı bütün qidalardan uzaq olmaq. /Mətbuat.az/
araz.az xəbər portalı.